Rólunk

Cégünk 2009 óta foglalkozik nemesacélból és műanyagból, folyamatosan fejlődő technikával készült zuhanylefolyók és fürdőszobai tartozékok forgalmazásával. Termékeink mára a modern, igényes és egyedi fürdőszobák elengedhetetlen tartozékai lettek.

2015 – ben profilunkat a vásárlóink igényeinek megfelelve kiegészítettük lakberendezési tevékenységgel, és megnyitottuk budapesti Bemutatótermünket.


A Medo Design Stúdió kollégái kiváló szakmai tapasztalattal segítik vásárlóinkat és ügyfeleinket a lakberendezés világában. Bemutatótermünkben megtalálhatóak a magas minőségű lakberendezési tárgyak és kiegészítők, valamint tapéta, lakás textíliák, és lámpák. Az egyedi igényeket figyelme véve design üvegfalak, üvegajtók, zuhanykabinok tervezésével, gyártásával és bútorkárpitozással is elősegítjük a modern és igényes enteriőr kialakítását.

Célunk, hogy régi valamint új vásárlóink és ügyfeleink lakberendezési igényeit maximálisan kielégítsük! Teljeskörű lakberendezési szolgáltatásainkkal állunk az Önök rendelkezésére, a lakberendezési tanácsadástól a 3D látványterv elkészítéséig.