Online rendelés esetén mely termékek számítanak kiscsomagnak illetve melyek a  nagy csomagnak?


Ha online vásárol tőlünk, kis csomagba belefér például egy váza, tapéta vagy kisebb dekorációs terméke, azonban nagy csomagot igényel egy zuhanykabin, vagy zuhanylefolyóka. Amikor megrendeli tőlünk a csomagot, akkor lehetősége van arra, hogy bármilyen megjegyzést fűzzön akár a szállítás időpontjával kapcsolatosan is, vagy lehet kérni telefonos értesítést is kérni a szállítás napjára. Amennyiben online rendel tőlünk, legyen kedves figyelembe venni a nyitvatartási időnket, valamint azt is, hogy a leadott rendeléseket egy kis időbe telik feldolgozni. Minden esetben fogunk küldeni egy visszaigazoló üzenetet, amely tartalmazza a megrendelés teljesítési idejét. Általánosságában elmondható, hogy a teljesítési határidő általában 5 munkanap, amely módosulhat attól függően, hogy az adott termék van-e raktárkészleten vagy sem.


Ha szeretném a fürdőszobámat felújítani, akkor a tervezésen túl még a kivitelezésben is kaphatok Önöktől segítséget?


Amikor Ön már eldöntötte, hogy felújítaná szeretett otthonát, akkor első körben vegye fel a kapcsolatot a kollégánkkal, aki nemcsak a látványtervet tudja elkészíteni, hanem a terv elkészítésében is tud segítséget adni. Meg tudjuk Önnek keresni a legmegfelelőbb kivitelező céget, mi pedig megtervezzük és legyártjuk az Ön igényeinek és elképzelésinek legmegfelelőbb terméket.


Ha a bemutatóteremben kinézett lakberendezési eszközt szeretném megvásárolni, milyen fizetési lehetőségeim lehetnek?


Lehetőség van készpénzben, magyar forintban kifizetni a kinézett terméket, azonban tud fizetni bankkártyával is. Ha az utóbbi fizetési módot választja, azt legyen kedves előtte jelezni felénk.


Van-e lehetőségem utalásos fizetési módra?


Amennyiben Ön megbízza cégünket tervezésre, vagy látványterv elkészítésére, akkor legyen kedves személyesen leegyeztetni a további fizetési feltételeket illetve módszereket a kollégákkal .


A Medo Design stúdió szakemberei mennyire tartják fontosnak a megrendelő személyes elképzeléseit, illetve kívánságait?


Számunkra az a legfontosabb, ha ügyfelünknek széleskörű, magas színvonalú szolgáltatást és terméket tudjunk kínálni. Már az első személyes találkozás alkalmával nagyon figyelünk arra, hogy az Ön elképzeléseihez és igényeihez alkalmazkodva a mi több évtizedes szakértelmünket hozzáadva egy olyan kimagasló eredményt tudjunk Önnek bemutatni illetve szolgáltatni, ahol Ön 100%-ban elégedett legyen. Számunkra az Ön álmai teljesítése a mi küldetésünk!