A lakberendezési illetve a lakásdekorációs szolgáltatás, továbbá a lakásunk felújításához kapcsolódó szaktanácsadás más településeken is igénybe vehető?


Egyelőre sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy nem vehető igénybe, de amennyibe igény merül fel a területünk bővítésére, akkor minden további nélkül bővíteni fogjuk a szaktanácsadást!


Hol találom, meg a Medo Desig Stúdió lakberendezési és lakásdekorációs bemutatótermét?


A bemutatóterem Budapesten található, de ezzel kapcsolatosan bővebb információt a cégünk weboldalán talál a kapcsolat menüpont alatt .


Tudok-e online rendelni Önöktől amennyiben szükségem lenne lakástextilekre vagy lakásdekorációs elemekre?


Igen, amennyiben felkeltette valamilyen lakásdekorációs termékünk a figyelmét, akkor tudnak interneten keresztül rendelni tőlünk. Azonban mivel a termékeink és az általunk nyújtott magas minőségű szolgáltatás egyedi és a fogyasztói igényekhez alkalmazkodik, azért is érdemes lehet ellátogatni a budapesti bemutatótermünkbe, ahol a teljes kínálatot meg tudják tekinteni, a könnyebb kiválasztás érdekében meg tudják tapintani, ki tudják próbálni.

Ahhoz, hogy online tudjak rendelni lakásberendezési, lakásdekorációs vagy éppen zuhanylefolyókát, akkor felétlenül szükséges hozzá regisztrálni?


Amennyiben Ön szeretne tőlünk online rendelni valamelyik termékünkből, nem szükséges hozzá a regisztráció. Azonban van egy általános szerződési feltételeket tartalmazó okmányunk, amely a törvénynek megfelelő, ezt kell csupán elfogadnia. Mint természetesen minden más webáruházból rendelt termékek esetén, a rendelést megelőzően szükség van pár személyes adatra is, ahhoz , hogy a terméket zökkenőmentesen ki tudjuk Önnek küldeni.


Miképpen zajlik a kiszállítás, ha online rendelem meg a kívánt terméket? Azt futárszolgálat fogja nekem kihozni?


Amennyiben online vásárol tőlünk bármilyen terméket, akkor arra is van lehetőség, hogy személyesen átvegye azt tőlünk a bemutatótermünkben. Azonban ha ez a távolság vagy egyéb más okok miatt nem kivitelezhető, akkor lehetőség van arra is, hogy a GLS, mint futárszolgálat vigye ki önnek házhoz a kívánt árucikket. Ha ezt az opciót választja, akkor 3, 45 kg alatt 1600 ft többletköltséggel jár. A szállítási költségek változhatnak a súly alapján is, ha az érték bruttó 100 000 ft alatt van.  Bővebb tájékozhatás miatt vegye fel a kapcsolatot a futárszolgálattal vagy kollegáinkkal, az esetleges félreértések elkerülése végett ez nem árthat. Bruttó 300 000 forint feletti vásárlás esetén nem számolunk fel szállítási költséget.