Miképpen zajlik egy lakberendezési és lakásdekorációs szaktanácsadás? Miért vegyem ezt igénybe?


A tanácsadás roppant egyszerűen, Önhöz igazodva zajlik, ami nem jár kellemetlenségekkel, időpazarlással. Budapesten egy ilyen lakberendezési tanácsadás úgy zajlik,hogy amennyiben Önben már megszületett az a döntés, hogy az otthonában változtatni szeretni, szépíteni, újítani, vagy akár csak lecserélni a régi designet,akkor mi sem egyszerűbb ennél, felkeresi cégünket. Miután ez megtörtént, akkor szakemberünk leegyeztetett időpontra kilátogat az Ön otthonába, ahol személyes szaktanácsadás keretében az Ön igényeit, elképzeléseit figyelembe véve elkészíti Önnek a nagyon látványos 3D-ben készült látványtervet. Természetesen hozzáértő szakemberünk figyelembe veszi az Ön ingatlanjának a lehetőségeit, illetve azt az összeget is,amelyet Ön a változtatásra szánt.


A lakásdekorációs, lakberendezési szaktanácsadás a fentebb leírtakon kívül milyen pluszt tud még nekem adni?Van-e valami más egyéb szolgáltatás, amit tudnak nekem nyújtani?

Ez a fajta szolgáltatás abban tud segíteni Önnek, ha esetleg tanácstalan bizonyos kérdéskörökben, vagy nem tudja kiválasztani a legmegfelelőbb textíliát, vagy akár csak szeretné tudni a legújabb trendeket, fel szeretné dobni lakását új dolgokkal, apró trükköket szeretne bevetni az otthona kicsinosításához, akkor tökéletes döntést tud azzal hozni, hogy szakemberünkhöz fordul segítségért. Ő széles körben tud Önnek tájékoztatást adni az átalakítással kapcsolatos terveiben, biztos lehet benne, hogy a hozzájárult szakértelmével teljesen az Ön elképzeléseivel teljesen megújult otthont tud varázsolni.

Amennyiben nem rendelkezek saját ingatlannak, akkor is igénybe tudom venni a lakásdekorációs, lakberendezési szolgáltatást?


Van Ön számára egy jó hírem: a válaszunk igen, tehát igénybe veheti akkor is szakemberünk segítségnyújtását a lakásberendezéssel, lakásdekorációval kapcsolatosan még akkor is, ha még Ön ingatlanvásárlás előtt áll. Ahhoz, hogy a leendő otthonában minél gyorsabban, flottul működjenek, ahhoz fel kell mérni a lakás tulajdonságait, majd ezek után a munkatársunk elkészíti a látványtervet , ami egyben lehet a kivitelezési terv is.


A zuhanylefolyóka mennyire lehet látványos egy fürdőszobában? Fel tudja dobni annak a kinézetét?


Nagyon is fel tudja dobni a fürdőszobánkat a zuhanylefolyóka. Sokan a fürdőszobában szoktak relaxálni, kikapcsolódni, sok ember itt töltődik fel egy nehéz nap után, azért is van nagy jelentősége annak, hogy a fürdőszobánk milyen dekorációs elemekkel van felszerelve. Cégünk stílusjegyei visszaköszönnek a zuhanylefolyók kinézetében, amelyek valódi díszei lehetnek a fürdőszobának, ami nagy mértékben hozzá tud ahhoz járulni, hogy Ön szívesen és örömmel tartózkodjon ott.

A Medo Desig Studio üzlete Budapesten kívül fellelhető más városokban is? Ha igen, akkor hol?


Sajnos egyelőre még csak Budapesten található meg a stúdiónk.