Milyen múltra tekint vissza a Medo Design Stúdió, hány éve foglalatoskodik a lakásdekorációval, zuhanylefolyóval illetve lakberendezéssel?

Cégünk majdnem egy évtizedes múltra tekint vissza, pontosabban 2009 óta állandóan fejlődünk, újulunk, aminek eredményeképpen, nemcsak hogy kiemelkedően magas minőségű , elsőrangú fürdőszoba berendezések értékesítésével foglalkozunk, hanem lakásdekorációval, igényre szabott lakberendezéssel is. Azonban a fő arculatunknak mondhatjuk a zuhanylefolyókák gyártását.

Ha meg szeretnénk vásárolni a lakásdekoros vagy lakberendezéssel kapcsolatosan termékeket, azokat hol lehet megtekinteni, illetve megvásárolni?

Létezik Budapesten egy bemutató termünk, amelyet 2015-ben nyitottunk meg. Ott nagyon nagy szeretettel várnunk minden kedves érdeklődőt, ahol széles tárházát mutatjuk be a lakberendezési és lakásdekorációs termékeinket, mindezek mellett megismerkedhetnek a potenciális vásárlók az egyedileg legyártott zuhanylefolyókák egyedi darabjaival egyaránt.

A bemutatóteremben milyen egyéb lakberendezéshez kötődő egyéb termékeket is megtalálhatok? Ha igen, akkor milyen árukat tudnak még nekünk bemutatni?


Cégünk egyik célkitűzése, hogy a fogyasztói igényeket figyelembe véve folyamatosan újítsunk, illetve fejlődjünk, valamint olyan szolgáltatást és magas minőségű termékeket tudjunk nyújtani, ami maximálisan alkalmazkodik minden vásárlói igényhez. Ezért is bővítjük a dekorációs termékeinket, valamint amennyibe igény lenne arra, hogy a lakberendezési tevékenységünket kiterjesszük, akkor azt természetesen meg fogjuk tenni Budapest határain túlmenően is.

Fellelhető-e a cégüknél egyéb más szolgáltatás is a lakberendezésen kívül is?

Természetesen igen, nálunk mindig az első szempont, hogy a potenciális vásárlók elégedettek legyenek, és minél több információval tudjunk nekik a választásukban segíteni. Cégünk lakásdekorációs tanácsadáson és lakberendezéssel kapcsolatos segítségnyújtáson túl még 3D látványtervben is tud segítséget adni az érdelődöknek. Magasan képzett és munkájukban jártas szakemberek, továbbá stílustanácsadóink is széles körben adnak tájékoztatást és segítséget a fürdőszobánk felújításával kapcsolatosan, és segítnek Önnek abban, is hogy könnyedén el tudja dönteni, mely zuhanylefolyóka az Ön számára a legmegfelelőbb és egyben legjobb választás.